Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern for detaljer.
Skal du ha prøve i lytting? Start her →

Vi har 4000 lytteoppgaver i hørelære

Skal du trene opp evnen til å kjenne igjen akkorder, intervaller og rytmer er det én ting som er viktigere enn alt annet: Mengdetrening. Velkommen til oss!

En pianist blar i notene sine

Enten du går på musikklinja på videregående skole, på musikkhøgskolen, er i Staffeldtsgate, om du går på Viken folkehøgskole eller et annet sted - hørelære er et grunnleggende element i all musisering. 

Vi har laget 4000 oppgaver til nettopp deg som har lyst til å utvikle lytteevnen. Det betyr at du kan sitte på bussen, t-banen, internatet eller i senga mens du finner ut hva det er du hører. 

[B|S|3|Oppgaver i hørelære|Start her]

En viktig ting når du skal løse oppgaver er å strukturere lyttingen. Mange velger å synge intervallet eller dunke rytmen for seg selv, før de finner riktig alternativ. Det er en metode som ofte gir raskt resultat. 

[S|3|Oppgavene våre] kommer med ulik vanskelighetsgrad. Litt som elevene og studentene som studerer musikk - det er stor forskjell på hvor langt man har kommet i utviklingen av øret. Våre oppgaver passer uansett om du er professor i musikkvitenskap og trenger en oppfriskning, eller om du forbereder deg på din første eksamen i lytting og gehør.

Les også:Skal du ha prøve i lytting? Start her

Les mer

En elev på musikklinja øver til eksamen

Øve til eksamen i lytting og gehør

Øve på intervaller, akkordprogresjoner, rytmefigurer og mye mer, som gjør at du kan bestå eksamen!

Ei jente som spiller gitar på gehør

Hvordan få bedre gehør?

Se hvordan du kan gjøre det bedre på eksamen i hørelære og lytting på videregående skole.